Enerjimiz Eşit! (Enerji Sektöründe Kadın) - Duygu Doğan | BinYaprak

    EBRD desteği ile Enerji ve Elektrik dağıtım şirketlerinin İK temsilcileri ile "Enerji Sektöründe Kadın" konulu sohbetlerimizin bir yenisini Duygu Doğan ile gerçekleştirdik. ENERJİMİZ EŞİT!

    Duygu Doğan Kimdir:
    1985 Kütahya doğumludur. Kütahya Ali Güral Anadolu Lisesinin ardından Ankara Üniversitesi Sosyoloji bölümü ve OECD protokolü ile Siyaset Bilimi Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun olmuştur. Uluslararası Endüstriyel Doktora kapsamında halen Yönetim Bilimleri alanında eğitim hayatına devam etmektedir.
    Kariyerine 2007 yılında, Üniversitedeki Proje Tabanlı Sosyal Çalışmalarda başlamış; Global STK'lar (UNICEF,WWF,...) için fonlama çağrı merkezi, Gizli Müşteri projeleri ardından; gene global bir danışmanlık şirketi olan Capgemini Consultant denetim departmanıyla kurumsal hayata başlamıştır. Ardından Kümaş Manyezitte İK departman yöneticisi olarak çalışmış, 2020 Ağustos ayından itibaren de OEDAŞ ailesine katılmıştır.
    İlgili olduğu sektörlerin cinsiyet dezavantajlarına rağmen; çeşitlilik, iç gelişim, kapsayıcılık ve Holistic Business Management (İnsan odaklı bütünsel iş yönetimi) konularında şirket kültürüne uygun stratejilerle insan odaklı süreçler tasarlamıştır. İşe alım, Değerlendirme Merkezi-Değerlendirici, Organizasyonel özgün gelişim projeleri ve Satınalma-Devir süreçleri ve hukuki regülasyonlarda yer almıştır.
    Dijitalleşmede kadının büyük rolü olduğuna, OEDAŞ ailesinin geleceği inşaa ederken de en büyük gücünün bu kapsayıcılık gücü olduğunu düşünmektedir.

    Bu video Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) destekleriyle yayına alınmıştır. 

     

    Yorum

    Zaten Hesabınız Varsa Buradan Oturum Açın
    Henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun

    BinYaprak; iş hayatına atılmaya hazırlanan farklı coğrafyalardaki üniversiteli kadınla, çalışan kadının ilham, tecrübe ve iş fırsatlarını paylaştıkları, çalışan kadının dijital kız kardeşlik çemberi.

    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.