Enerji Sektöründe Kadın - Elif Düşmez Tek | BinYaprak

    Enerji sektöründe kadın araştırmalarından bahseden Elif Düşmez, enerji sektöründeki dönüşüm kadınların sektöre katılımını arttıracağından bahsediyor. Dileriz bu video #kariyer planlamanızda size destek olur.

    Elif Düşmez Kimdir:
    Deloitte Danışmanlık Ortağı ve Deloitte Türkiye Enerji ve Doğal Kaynaklar Endüstrisi Lideri (dilerseniz context gereği sadece enerji endüstrisi lideri ünvanını kullanabilirsiniz)
    Elif Düşmez Tek, Deloitte Danışmanlık'ta Şirket Ortağı ve Türkiye Enerji ve Doğal Kaynaklar Endüstrisi Lideri olarak görev yapmaktadır. 20 yıllık enerji sektörü ve 17 yıllık yönetim danışmanlığı tecrübesine sahiptir. Türkiye elektrik ve doğal gaz sektörlerinin liberalizasyonu sürecinde aralarında Dengeleme ve Uzlaştırma Sistemi Projesi ve EPİAŞ'ın kuruluş projesi de olan kilit sektörel dönüşüm projelerinde ve ulusal ve uluslararası özel sektör oyuncularının enerji sektörü yatırımlarına yön veren strateji belirleme ve birleşme ve satın alma projelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. Kilit yetkinlikleri arasında organize elektrik ve doğal gaz piyasa yerlerinin tasarımı ve hayata geçirilmesi, elektrik ve doğal gaz tarife ve fiyatlandırma stratejilerinin belirlenmesi, enerji sektöründe AB müktesebatı ile uyum, Türkiye elektrik ve doğal gaz piyasası simülasyonları, enerji arz ve talep planlama, enerjide dijital dönüşüm, şirket birleşme ve satınalmaları sonrası hedef operasyon modeli tasarımı ve şirket dönüşümleri yer almaktadır. Yakın zamanda, şirketlerin dönüşüm gündemlerinde strateji ve iş tasarımı alanlarında farklı sektörlerdeki müşterilerine hizmet vermektedir.
    Elif, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunudur. Yine aynı üniversitede Endüstri Mühendisliği ve Bilişim Sistemleri alanlarında yüksek lisans programlarını tamamlamıştır.

    Bu video Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) destekleriyle yayına alınmıştır. 

     

    Yorum

    Zaten Hesabınız Varsa Buradan Oturum Açın
    Henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun

    BinYaprak; iş hayatına atılmaya hazırlanan farklı coğrafyalardaki üniversiteli kadınla, çalışan kadının ilham, tecrübe ve iş fırsatlarını paylaştıkları, çalışan kadının dijital kız kardeşlik çemberi.

    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.