Networking, Mentorluk Ve Koçluk

    Yeni yıla ne kaldı? 2021 hayal ve hedeflerine giden yolda nasıl destekler alacaksın? #Networking, #koçluk ve #mentorluk bu yolun neresinde?
    Networking guruları ve fikir liderlerimiz sevgili Ertuğrul Belen ve Melek Pulatkonak ile bu yayın kaçmaz. Sorularınla gel ve kapanıştaki "tanış-danış" kaynaşmasını kaçırma!

    Bizim aklımızdaki sorular:
    - Hiçbir yere kıpırdayamıyorum. Karşımdakinin gözüne bakmadan network etmem çok zor. Nasıl ilerlerim?
    - Kimseyle tanışamıyorum ki- mentoru nasıl bulurum?

    - Mentorluk ve koçluk arasındaki farkı bilmiyorum. Gerçekten fark nedir? Ertuğrul Belen, sonuç odaklı işbirliklerini geliştirmek ve iş dünyası başta olmak üzere bireylerin hedeflerine yönelik güven odaklı çevre stratejilerini tasarlama vizyonuyla Business Networking Akademi'yi kurdu. Networking'i Tanışma, Tanıştırma ve Tanınma™ Sanatı olarak tanımlayan Ertuğrul Belen, birçok BIST 100 kurumuna ve 50 binin üzerinde girişimci ve profesyonele Türkiye'de bir 'ilk' olan Speed Networking™ hızlı tanışma seanslarını yaptırdı ve patentli Networking eğitimleri verdi. Networking eğitimleri, Speed Networking™ uygulamaları ve CEO Networking Programı'nın yanı sıra araştırmalarını düzenli yayınlayan Ertuğrul Belen, Çok Satanlara girmeyi başaran "Networking, Tanışma, Tanıştırma ve Tanınma Sanatı" ve "Girişimciliğin Altın Kuralları" kitaplarının yazarıdır. 

     

    Yorum

    Zaten Hesabınız Varsa Buradan Oturum Açın
    Henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun
    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.