Gençleri İş Hayatında Güçlendiren Sosyal Girişim: BinYaprak

    Toplum Gönüllüleri Vakfı ve Melek Pulatkonak ile ''Gençleri İş Hayatında Güçlendiren Sosyal Girişim:BinYaprak'' konuyu bir #canlıyayın gerçekleştirdik. #Kariyer ve #gelişim sürecinizi planlarken dileriz bu video size fayda sağlar.


    Melek Pulatkonak Avusturya Lisesi'nden mezun oldu. London School of Economics and Political Science'dan Iktisat derecesini alıp, New York Borsası'nda iş hayatına atıldı. IMKB Başkanı Osman Birsen'e Başkan Danışmanlığı yaptıktan sonra, Columbia Business School'da MBA derecesini alıp, girişimcilik profesörünün uyarılarını dinlemeyerek girişimci oldu. New York'ta hakia.com adındaki semantik arama motorundaki kurucu ortak görevini ve 20 senelik yurt dışı macerasını sonlandırıp, 2011'de Yazılım Geliştirme Teknolojilerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak Microsoft Türkiye'de göreve başladı. Daha sonra Microsoft Global StartUp grubunda çalıştı. 2013'te Microsoft'tan ayrılan Melek Pulatkonak, dört yaşındaki sosyal girişimi, fark yaratan kız kardeşlik ağı Turkish Women's International Network'te milyonlarca kadına O Yaparsa Ben de Yaparım gücünü vermek için tam zamanlı çalışmakta ve BinYaprak'ta hayallerini büyütmektedir. 

     

    Yorum

    Zaten Hesabınız Varsa Buradan Oturum Açın
    Henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun

    BinYaprak; iş hayatına atılmaya hazırlanan farklı coğrafyalardaki üniversiteli kadınla, çalışan kadının ilham, tecrübe ve iş fırsatlarını paylaştıkları, çalışan kadının dijital kız kardeşlik çemberi.

    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.