Pes Etmemenin Yolları - Aslı Şafak

    Bloomberg HT'de program yapımcısı ve sunucusu olarak çalışan Aslı Şafak'ın renkli kişiliği ve hayat görüşü ile ''pes etmemek'' yolculuğumuzda bizlere ilham vermeye devam ediyor.

    Aslı Şafak Gazetecilik kariyerinden sonra TRT'de ekonomi muhabirliği, Başbakanlık ve Parlamento muhabirliği yaptı. Muhabirlik yıllarında TRT'de birçok program hazırladı ve sundu. 2003-2010 yılları arasında Londra'da yaşadı. TRT'nin Londra temsilciliğinin yanı sıra, dış politika üzerine The Daily News ve The New Anatolian gazetelerinde köşe yazıları yazdı. Bloomberg International Londra bürosunda Türkiye temsilcisi olarak çalıştı. 2010'da Bloomberg HT'de program yapımcısı ve sunucusu olarak çalışmak üzere İstanbul'a geldi. Renkli kişiliği ve hayat görüşü ile Pes Etmemek yolculuğumuzda bizlere ilham vermeye devam ediyor. 

     

    Yorum

    Zaten Hesabınız Varsa Buradan Oturum Açın
    Henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun

    BinYaprak; iş hayatına atılmaya hazırlanan farklı coğrafyalardaki üniversiteli kadınla, çalışan kadının ilham, tecrübe ve iş fırsatlarını paylaştıkları, çalışan kadının dijital kız kardeşlik çemberi.

    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.