Geleceğin İş Gücüne Dijitalleşmenin Etkileri

    Accenture Ortadoğu ve Türkiye İşe Alım lideri Sinem Ünal ve Fjord İş Tasarım Lideri Tolgay Çırakoğlu ile hızla gelişen dijital dünyanın geleceğin iş gücüne etkilerini konuştuk.


    Sinem, Accenture'da Orta Doğu ve Türkiye'den sorumlu İşe Alım Lideri olarak görev yapıyor. Çeşitli sektörlerde uluslararası işe alım, yetenek kazanımı ve yönetimi, işe alım ve insan kaynakları sistem ve süreç tasarımı, eğitim ve değerlendirme çözümleri, kariyer yönetimi, işe alım pazarlaması ve işveren markası strategileri, aday deneyimi yönetimi, yasal uygunluk, oryantasyon süreçleri, IK transformasyon konularında uzmanlıklar kazanmış ve projeler gerçekleştirmiştir. Accenture'a katılmadan önce PwC İnsan Kaynakları Danışmanlığı ekibinde Kıdemli Danışman olarak üst üzey işe alım ve insan kaynakları projelerinde yer almış, öncesinde de Forte Consultancy Group'ta İnsan Kaynakları Yöneticiliği yapmıştır. Boğaziçi Eğitim Kurumu'nda 2007 yılında İngilizce Öğretmeni olarak çalışma hayatına başlamıştır. Ardından, Arvato Bertelsmann, DenizBank, Adecco'da çeşitli İnsan Kaynakları ve işe alım rollerinde bulunmuştur. Sinem, İstanbul Üniversitesi Felsefe bölümünden mezun olduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi yüksek lisans programını tamamlamıştır.

    Accenture çatısı altında Fjord Tasarım ve İnovasyon Şirketi'nde Business Design Lead olarak çalışan Mehmet Tolgay Çırakoğlu 2005 yılında Sabancı Üniversitesi'nde Görsel İletişimi Tasarımı lisans programını, 2011 yılında Illinois Institute of Technology'de MBA ve Kullanıcı Merkezli Tasarım lisansüstü programını tamamladı. Sırasıyla ABD'de McDonald's Corporation, Siemens Corporate Research ve Türkiye'de Borusan Otomotiv bünyesinde yeni hizmet tasarımı, kullanıcı deneyimi ve inovasyon projelerinin hayata geçmesinde rol aldı. 

     

    Yorum

    Zaten Hesabınız Varsa Buradan Oturum Açın
    Henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun

    BinYaprak; iş hayatına atılmaya hazırlanan farklı coğrafyalardaki üniversiteli kadınla, çalışan kadının ilham, tecrübe ve iş fırsatlarını paylaştıkları, çalışan kadının dijital kız kardeşlik çemberi.

    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.