21.YY Yetkinlikleri - Yetkinlik Açığı

    Manpower Türkiye Genel Müdürü Feyza Narlı ile 21. Yüzyıl Yetkinlikleri ve şirketlerde yaşanan yetkinlik açığı hakkında sohbet ediyoruz.

    İstanbul Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Feyza Narlı, İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği yüksek lisansını 2000 yılında tamamladı. Feyza Narlı; Oracle'da CRM Satış Danışmanı; Innova Bilişim Çözümleri'nde sırasıyla E-Business Çözümleri Müdürü, E-Business Grup Müdürü ve E-Business Çözümleri Direktörü olarak çalıştıktan sonra kısa bir ara vererek Londra'da Marka Yönetimi eğitimi aldı. Ardından Accenture Türkiye'ye Kıdemli Müdür unvanı ile katılan Feyza Narlı, Türkiye ve İtalya'da farklı proje ve görevlerde yer aldı. Feyza Narlı, Oracle Türkiye'de Dijital ve CX çözümleri Ülke Lideri olarak görev aldıktan sonra 2018 yılı itibariyle ManpowerGroup Türkiye Genel Müdürü oldu. 

     

    Yorum

    Zaten Hesabınız Varsa Buradan Oturum Açın
    Henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun

    BinYaprak; iş hayatına atılmaya hazırlanan farklı coğrafyalardaki üniversiteli kadınla, çalışan kadının ilham, tecrübe ve iş fırsatlarını paylaştıkları, çalışan kadının dijital kız kardeşlik çemberi.

    © 2024 BinYaprak. Tüm Hakları Saklıdır.
    Bir TurkishWIN girişimidir.